Visitem Pals

Viatgem a Pals

Aquesta tardor Viatgem amb la Clau de la Nostra Història, es tracta de sortides per descobrir fets i indrets històrics desconeguts els quals sovint han estat manipulats. Si voleu, podreu ser els protagonistes de la descoberta d’alguna de les Claus de la nostra Història, trobar rastres amagats, descobrir indrets, desvelar els secrets més ben guardats viatjant amb ETV i La Clau de la nostra Història.

La primera d’aquestes sortides tindrà lloc el diumenge 20 de novembre a PALS de l’Empordà.

Veniu amb nosaltres a descobrir el PORT DE PALS, el lloc des d’on, molt probablement, va sortir en Joan Cristòfor Colom cap a la descoberta d’Amèrica. Veniu…. i que no us enganyin més dient que a Pals de l’Empordà no hi havia port!

SORTIDA a les 8’30 Diagonal/John M Keynes (al costat del Palau de Pedralbes) metro línia verda (estació Palau Reial), tramvia i autobusos.
localitzador: https://www.google.es/maps/@41.3868013,2.117933,401m/data=!3m1!1e3?hl=ca

PREU: 25’00 € (estudiants i jubilats 20’00 €) inclou desplaçament i visites. 10’00 € si veniu en transport privat (punt de trobada a les 11h a Pals, davant de ca la Pruna.

PROGRAMA
10’30 Arribada a Pals d’Empordà
11’00 Ruta guiada: Colom a la vila Reial de Pals
13’30 temps lliure per dinar
16’00 descoberta de la vila Marinera i el port medieval de Pals
17’30 retorn
19’00 arribada a Barcelona

INSCRIPCIONS A: http://www.viulahistoria.cat/viatgemamblaclau/

Així mateix, mitjançant l’enllaç http://etv.xiptv.cat/la-clau-de-la-nostra-historia/capitol/qui-era-realment-l-almirall-cristofol-colom podeu veure al capítol 31 dedicat a l’Almirall Joan Cristòfor Colom amb un convidat d’excepció, l’historiador Jordi Bilbeny, que, segur us enriquirà amb els seus coneixements per gaudir millor del viatge a Pals.